0   /   100

Sollicitatieprocedure

Stap 1

Eerste gesprek

Jouw eerste gesprek bij Rainbow Management is met een van onze directeur-eigenaren. In dit gesprek ligt de focus op de persoonlijke kennismaking en krijgen wij een beeld waar je nu staat in je loopbaan. Belangrijk daarbij is een stuk reflectie. Op welke projecten ben je trots, wat heb je bereikt? Wat kon beter? En jij krijgt uiteraard een beeld van Rainbow.

 

Wederzijds enthousiast na het eerste gesprek? Op naar het 2de gesprek!

Stap 2

Tweede gesprek

Daarbij ontmoet je de andere directeur-eigenaar en een collega-consultant. Zo krijg je goed beeld van het type mens dat wij tot ons team rekenen. In dit gesprek gaan we de diepte in. Wat hebben we in het eerste gesprek besproken en verdient meer aandacht? Wat willen we echt van elkaar weten?

 

Ook na dit gesprek nog steeds zin om met elkaar te werken? Op naar de bedrijfscoach!

Stap 3

Bedrijfscoach

Onze bedrijfscoach Herman is sinds 2015 nauw betrokken en kent iedereen goed. Daardoor heeft hij een scherp ook voor wie in ons team past. Pas jij bij ons? Wat gaat ons team jou brengen? Daar ligt dan ook de focus op in het vierde gesprek.

Nu wil je echt!

Stap 4

Arbeidsvoorwaarden

Nog even de arbeidsvoorwaarden bespreken met Katarina en jij bent klaar om die allesbepalende handtekening te zetten!

Interesse?

Heb je interesse? Stuur dan je CV naar peno@rainbowmanagement.nl. Heb je vragen? Bel of app Funda Okat (06-81134033), of bel ons kantoor op nummer 030 752 7624.

Wil je bij ons komen werken?