0   /   100

Wat bieden we jou

De beste in jouw vakgebied worden, met de beste consultants uit de branche samenwerken en interessante niche-opdrachten uitvoeren, wie wil dat nou niet!

Wij werken met top consultants en pakken samen boeiende en unieke opdrachten op. Bij ons kun je een portfolio opbouwen met uitdagende niche-projecten, waarin jij helemaal tot je recht komt. 

Bij Rainbow leggen we de lat hoog. Jij brengt kwaliteit en die krijg je ook terug. Je werkt met de beste consultants uit de markt. Bij ons is alles voor jou tot in de puntjes verzorgd. Je hoeft de repetitieve taken en de minder inhoudelijke zaken niet zelf te doen.

Je kunt meebouwen aan een snelgroeiend bedrijf. Winstdeling is daarbij een extra motivatie.

Je krijgt onbeperkt toegang tot een persoonlijke coach voor jouw zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Er is ook een opleidingsbudget.

Een elektrische auto of Mobiliteitspas.

Laptop en telefoon van de zaak - en verder alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen.

Speel een potje tafelvoetbal met jouw collega’s, gooi een pijltje of leef je uit op de bokszak!

25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Je gaat niet uitsluitend werken aan projecten waarbij ‘beton en asfalt draaien’ de hoofdmoot is. Je doet prestigieuze niche-projecten rond bijvoorbeeld gebiedsontwikkeling, verduurzaming en de energietransitie.

Niet alles draait voor ons om jouw declarabiliteit. Wij ondersteunen jou bij jouw wensen en ambities.

Je komt te werken in een team dat goed op elkaar ingespeeld is, elkaar door dik en dun steunt en leuke teamuitjes organiseert. Iedere dag wordt de lunch verzorgd.

Wil je eens van gedachten wisselen?

Heb je vragen? Bel of app Funda Okat op telefoonnummer 06-81134033