0   /   100

Over ons

Adviesbureau voor project- contract- en omgevingsmanagement in regio Utrecht

 • Opgericht in 2014;
 • In 2022 hebben we de FD Gazellen award gewonnen en ook voor het jaar 2023 zijn we genomineerd! Een bedrijf komt hiervoor alleen in aanmerking bij een meerjarige omzetgroei van minimaal 20%;
 • In 2023 hebben we onze eerste raamovereenkomst binnengehaald van de gemeente Den Haag voor levering van IPM-rolhouders.

Een familiaire sfeer

Rainbow Management bestaat sinds 2014, en met oprichters Pieter en Katarina, die dagelijks meedraaien in de projecten, voelt het als een familiebedrijf. Mede door onze samenwerking, waarbij we minimaal twee dagen per week fysiek aanwezig zijn op kantoor, behouden we die familiaire sfeer. Dit komt voort uit de overtuiging dat bouwen aan een bedrijf en projecten alleen lukt als je elkaar in de ogen kijkt.

Voor overheid en marktspeler

Bij Rainbow Management werken we aan de toekomst van Nederland. Samen bouwen we aan straten, wijken, dijken, pleinen, kades, bruggen en andere assets in de openbare ruimte. Dit doen wij door middel van hoogwaardig project-, contract- en omgevingsmanagement,.

 

Wat ons onderscheidt van concurrenten is dat we zowel aan de kant van de opdrachtgever als aan de kant van de opdrachtnemer opereren met als doel het optimale resultaat te bereiken. Onze kennis vanuit de drie verschillende expertises, project-, contract- en omgevingsmanagement zorgt ervoor dat wij in staat zijn om ons beter in te leven in de belangen van beide partijen en hier adequaat op kunnen reageren.

Geen 'projecten rammen'

Bij ons geen 'projecten rammen' en altijd bij de klant zitten. Wij buigen ons samen over de projectkaart en verdelen taken op basis van expertise. Onze opdrachten zijn doorgaans zo complex dat bijna niemand alle aspecten beheerst. Het is juist door de unieke expertise van een ieder dat we elkaar kunnen ondersteunen, wat resulteert in hoogwaardige dienstverlening voor de klant.

Hoge standaard

Bij Rainbow leggen we de lat hoog. Jij brengt kwaliteit en die krijg je ook terug. Je werkt met de beste consultants uit de markt. Bij ons is alles voor jou tot in de puntjes verzorgd zodat jij je helemaal kunt focussen op waar jij goed in bent.

Aansprekende projecten

 • De renovatie van de Heinenoordtunnel voor Dura Vermeer;
 • Het vervangen van het toegangscontrolesysteem voor Waterschap Hollandse Delta;
 • De renovatie van de SUNIJ-lijn voor Provincie Utrecht;
 • Verduurzamingsopgave van 417 woningen in Dronten voor Oost Flevoland Woondiensten (OFW);
 • Aardbevingsschade in Groningen voor NGC;
 • Het autoluw maken van Naarden Vesting voor  Gemeente Gooise Meren;
 • De vervanging van het viaduct op de A16 voor Rijkswaterstaat;
 • De aansluiting A9 bij Heiloo voor Provincie Noord-Holland.

Ons team

We zijn goed op weg om te groeien naar de beste 25 consultants van de markt. En, we groeien! En dat doen we graag samen met jou.  Wij zijn er voor elkaar. Komt bij een van ons de stoom uit de oren na een lastige vergadering? Dan is er altijd iemand voor een gesprek. Of een stevige pot tafelvoetbal. We bieden volop mogelijkheden om te groeien in je vak. We geloven in menselijk contact en het investeren daarin; elke dag lunchen we samen, en op vrijdagmiddag is het tijd voor vis, een traditie die we graag in ere houden. Het is ook: een moment om terug te blikken op de week, zowel privé als zakelijk.

Wil je eens van gedachten wisselen?

Heb je vragen? Bel of app Funda Okat, op telefoonnummer 06-81134033